Genesis

Hier is hij weer. Een nieuwe site met een nieuw fris uiterlijk. De inhoud is voornamelijk nog ouwe meuk. Die was nog goed genoeg.

Ik zit er nog volop aan te sleutelen, dus als er opeens vreemde dingen gebeuren ligt het niet aan jou. Althans zover je browser reikt. Daarbuiten heb ik helaas weinig tot geen invloed op je leven.

Jan Baelemans
zaterdag 25 maart 2017

Wat is het gevaar als je te dicht bij een naaimachine staat? Juist dat je genaaid wordt.

Voor de digibeet. Photoshop is een geweldig programma waarmee je afbeeldingen en meer kunt manipuleren. Daarom geloof niet alles wat je op internet ziet. Zien is nog niet geloven. Voorbeeld? Bekijk de afbeelding. Bekijk de schaduw van het gezicht op de schouders. Bekijk de afwijkende tint van de huid op de armen. Toeval? Dacht het niet.

Hoe doen ze dat toch? Die spiermassa's kweken? Zie adobe.com/photoshop.

Weer een raadsel ontmaskert. Fact or fiction?

 

Jan Baelemans
vrijdag 24 maart 2017

Van der Valk. De naam heeft altijd wel op enig moment onder vuur gelegen. Tsja, weinigen zijn op een eerlijke altruīstiche wijze rijk geworden. Meestal gaat dit gepaard met het benadelen van een ander. Gerrit heeft vele goed dingen op zijn naam staan, maar ook de kwestie uit 1994.

Sommige instellingen moet je te vriend houden, zoals de belastingdienst. Het is net goed afgelopen, hij hoefde niet de gevangenis in.

Maar vandaag kopt BN de Stem. Van der Valk aast op de Koepelgevangenis.

Ironiet? Ironie niet? Of gewoon humor? Het heeft hem wel ruim 200 miljoen (gulden) gekost.......

Jan Baelemans
woensdag 22 maart 2017

Jeetje. Schrok ik me daar even! Mijn laatste gezeur posting dateert alweer van 25 december 2017! Niet eens van dit jaar. En er was genoeg te zeiken. Trump, 2e kamer en meer. Sorry voor mijn fervente fans, alle twee. De winter trekt toch een zware wissel op mijn al beschadigde energieniveau. Hersenstaminfarct he. Oh ja en die twee hartinfarcten. En Steinert. En COPD. En mijn suiker. Een klein wonder dat ik nog overeind sta. Er zijn er al voor minder omgegaan. Maar de zon schijnt weer (klote zon in mijn ogen, krijg ik koppijn van, ook dat nog), de vogels fluiten (kop dicht k*tvogel, ik slaap nog) al om 5 uur 's ochtends. Mijn vingers voel ik weer een beetje als ik wakker wordt. Slaapapneu, vergat ik bijna. Slechte bloedsomloop en dus verkrampingen 's nachts. Gelukkig heb ik vaak last van slapeloosheid. En als je niet slaapt heb je geen apneu. Maar op tijd uit bed want ik heb het druk. Website, cursus Photoshop, Drupal-module klok bouwen. Lytro fotocamera met als extra compositiecomponent diepte (naast beeldcompositie en kleur zoals bij een gewone camera). Ik heb er weer (tegen-)zin in. Jullie ook?