Oud en Nieuw

Oud en Nieuw

Jan Baelemans
Kerstkaart 20172018 voorkant
Dutch

December alweer. Nog maar pasgeleden was het januari 2017. Het jaar is zoals vanouds weer omgevlogen. Gelukkig. Dan wordt het niet saai. Helaas gaat de tijd dan wel snel. Worden we snel oud. Of komt onze tijd om te gaan wel heel snel.

Laten we er dus maar met volle teugen van genieten. Laat geen seconde verloren gaan. Doe geen dingen waar je later spijt van krijgt of niet terug kan draaien.

Er wonen zo'n 6 miljard mensen op aarde. Ik wil ze allemaal een kerstkaart sturen. Maar van de meeste heb ik geen adres. En 6 miljard keer €2,50 = ongeveer €15.000.000.000. Die heb ik wel als ik mijn ogen sluit maar nu even niet in mijn portemonnee. Dus maar een beperkt aantal kaarten gestuurd en zeker mensen vergeten. Voor die gelukkigen is deze post. Met de pdf-versie van de kaart. Uitprinten, vouwen en je naam er op schrijven.

Edit: Excuses aan de digibeten. Hoewel het in al zijn hoedanigheid simpel leek was het toch ietwat complex. Dus nieuwe instructies.

Rechtsklik op een afbeelding. Kies opslaan afbeelding (bv in downloads). Open je favoriete of gedwongen programma om pdf of jpeg te openen. Druk af. En dan uitprinten en verder. Hulp nodig? Kopje koffie? Bij mij thuis dan leg ik het zo goed als ik kan uit.

Missing media.