Meer Appel humor

Meer Appel humor

Jan Baelemans
Apple
Dutch

Humor zit soms gewoon in je pc. Je moet het alleen even zien.

Ik heb verschillende Apple-producten. Ja ik geef toe. Ik ben een Apple-addict. Inderdaad, het kost wat. Maar dan heb je ook wat. Wie rijdt er niet rond met licht-metalen velgen onder zijn auto. Gewone zijn toch ook rond en stukken goedkoper? Advertenties of wat dan ook, als er een laptop te zien is is het 99 van de 100 keer een Apple. Het ziet er gewoon goed uit en! Het werkt gewoon goed 99% van de tijd. Inderdaad er gaat wel eens wat mis, zeker nu Steve zijn aandeelhouders niet meer overbluft. Tim Cooke komt aardig in de buurt maar ja, niet altijd.

Soms regeert kapitaal over kwaliteit. Of tijdsdruk.

Maar goed. Apple-humor.

Apple heeft een app. Contacten. En elke app kun je beëindigen met de menu-keuze "stop". Dus stop contacten (ouderwetse aanduiding voor een stroomvoorziening). Maar vanuit de agenda kun je meldingen instellen. Dus zie je een strook of melding in je berichtencentrum.

Nu had mijn hulp een vrije dag. Dus had ik in de agenda "Ingrid" gewijzigd in "Ingrid niet". Maar als er een gebeurtenis in je agenda staat die begint, krijg je een melding: <gebeurtenis> nu.

Zit je achter de computer geconcentreerd te werken, komt er een melding: " Ingrid niet nu".

Is het erg om hardop in jezelf te lachen? Is het het begin van dementie? Als ik zo oud moet worden? Kom maar op.