Mandela's tolk

Th20131215 1719131
Jan Baelemans

Mandela's tolk

Na ruim de analyse van ruim 32 miljard tweets en feestboekposters ben ik er eindelijk uit. Ik weet de ware toedracht achter de affaire van de schizofrene tolk. Mijn bedrijf JBP heeft in samenwerking met en hacking van de NSA gegevens ontdekt wat er precies is gebeurd op de dag van herdenking van Nelson Mandela. Lees en huiver.

Barack Obama had met Raoul Castro een weddenschap of Vladimir Poetin aan wezig zou zijn. Raoul heeft verloren. Anders had hij een F16 met 12 kruisraketten gekregen. Obama heeft gewonnen en de tegenprestatie as een doos onvervalste Cubaanse Havanna's. Niet te versmaden voor degenen die ooit hun longen vergiftigden met rook (en je wilt niet weten wat daar allemaal in zit, zoals monoxyde, dioxyne en een hele hoop andere xynes en xydes). Barack kon niet wachten en stak heimelijk er één op. Makkelijk te verbergen voor anderen, binnenkort bij voldoende aanmeldingen geef ik een workshop hierover.

De tolk, een fervent niet-roker, zat recht in de rook. Hij probeerde alleen de rook weg te wuiven.

Nu ligt de relatie tussen sigaren en presidenten van Amerika ietwat gevoelig, denk aan Bill Clinton. Dus de ware reden moest geheim blijven.Een schizofrene Zuid-Afrikaan waarvan de werkgever is verdwenen? CIA, NSA dat kan toch beter?