Computercheck

Virus21
Jan Baelemans

Computercheck

Mijn goede vrienden van Microsoft hadden weer gebeld. Er was wat mis met mijn computer en ze waren ingehuurd door Microsoft om de problemen op te lossen.

Helaas bij het opstarten van mijn computer (het duurde lang dus af en toe de telefoon wegleggen en doorgaan waar ik mee bezig was) eindigde dit in een blauw scherm met witte letters (BSOD voor de techneuten). Vervolgens werd ik doorverbonden met de technische dienst en de volgende 25 minuten (jawel) zijn we bezig geweest dit probleem op te lossen. Zoals verwacht had deze eikel ook geen greintje verstand van computers. Of ik een Microsoft-computer had? Nee, een HP Hewllet Packard! Windows? Ja in mijn huis. Nee wat voor soort computer? Nou gewoon, een grijze. Na 25 minuten vroeg ik hem of het mogelijk was om sex te hebben over de telefoon. Jazeker dat was mogelijk. Toen ik eindelijk op de gewenste site was (www.ammyy.com) en op de knop drukte voor de administrator te installeren verscheen deze vraag op mijn scherm. Het antwoord: Yes this is possible. My neighbour told me yesterday he was fucked by a guy who phoned him and tried to hi-jack his computer. The wiring was not good. Toen had hij het eindelijk door. Ik kreeg nog wat adviezen, hoewel praktisch onmogelijk. Maar voordat ik om uitleg kon vragen had hij opgehangen.

Tsja, mijn moeder is al 12 jaar dood en gecremeerd. Hoe kan ik daar nu nog sex mee hebben? De laatste keer dat ik aan de borsten van mijn moeder heb gezeten, was zo'n 55 jaar geleden. En hoe parkeer ik een personenauto in mijn kont? Vragen waar ik nooit een antwoord op zal krijgen. Hoewel? Misschien bellen ze binnenkort weer......