Balen als een stekker

Balen als een stekker

Jan Baelemans
Rsg5havo1982
Dutch

Ik moet nog steeds met verwondering achterom zien. Dat ik ooit mijn geld verdiende met ICT? Tegenwoordig heb ik (vaker?) herhaaldelijk ruzie met dingen met een stekker.

Vandaag, 27 augustus 2017, zie ik al dagen uit naar mijn projectje. Met mijn drone Spark opnamen maken van het plakstiek op de Graaf Engelbrecht. De duurste asbak ter wereld? In ieder geval de grootste of meest gebruikte. Leerlingen van de Rijks uit de Nassaustraat kennen hem wel. Sigaretje, schoolbel en dan voor je naar binnen ging je peuk uitdrukken. Weinig respect, maar (excuus?) weinig kennis van het plastiek.

Nu jaren later is het gerestaureerd, behouden en te bewonderen voor iedereen op het plein van de Graaf Engelbrecht in de Haagse Beemden in Breda, dankzij oudleraren en oud-leerlingen (dank Wil Matthijssen).

Dus tijdens de laatste dag van de vakantie wil ik een speciale opname maken met mijn drone van dit. Maar (technisch) moet ik eerst de firmware upgraden. Daarvoor moet ik eerst de "no-fly-"database upgraden die helpt om veilig met je drone te kunnen spelen en vliegen. Maar het ICT-spook slaat weer toe. Hoe heb ik ooit geld kunnen verdienen als ict-er? Ruzie met alles waar een stekker aan zit. De hele dag bezig geweest met firmware-upgrade, no-fly-database. Een andere keer dus.... Begrijpelijk als je mijn toestand kent.