Welkom bij Genesis

 

Ja hij is weer terug! Ben je weggeweest dan? Na 7 maanden bloed, zweet en tranen (vooral het laatste) zit je nu te kijken naar mijn nieuwe site, althans technisch dan. Een hoop wijzer (word bijna een Drupal 8 goeroe) op het gebied van CMS, webdesign en bouwen van websites. Een mooie verslaving, sorry hobby. Wat is het verschil? Hoe laat je naar bed gaat!

Er gebeurt veel in de wereld. Soms zijn er leuke dingen. Soms zijn er minder leuke dingen. Altijd wil ik er wel wat over kwijt. Zonder tegenspraak. Vandaar dat je geen commentaar kunt geven op mijn site. Hopelijk kun je sarcasme, zelfreflectie en hoogdravende onzin waarderen. En anders maar niet, jouw probleem, niet mijn.

Ik zit er nog volop aan te sleutelen, dus als er opeens vreemde dingen gebeuren ligt het niet aan jou. Althans zover je browser reikt. Daarbuiten heb ik helaas weinig tot geen invloed op je leven.

Jan Baelemans

Meest recente postings

geheugen
Jan Baelemans

Toch wel één van de meest gestelde vragen in bepaalde stukken van Shakespeare. Niemand had zijn ouders voor het uitkiezen en dus ook niet de naam die hij meekreeg.

Nu ...

Kermit
Jan Baelemans

14 maart had ik nog droevig nieuws. Eindelijk wist ik hoeveel kikkers er in mijn vijver zaten, maar... Ze waren allemaal dood. Sinds een paar weken hoorde ik soms een ...

Drupal8logo
Jan Baelemans

Verandering. Het is een natuurlijk gegeven. Maar het is ook een natuurlijke vijand. Niets is zo comfortabel en geeft zekerheid als de status quo, de huidige situatie. Maar (eeuwig punt ...