Welkom bij Genesis

De zomer is weer voorbij. Voor mij niet erg. Hij was veel te warm. Heb je een goede lichamelijke gesteldheid dan is het heerlijk. Heb je gewoon heel veel energie nodig om de dag door te komen? Dan is die extra inspanning van je lichaam een zware last. Het vreet energie om je lichaam op temperatuur te houden. 28 graden het gaat nog net wel. 32 graden het gaat net niet meer. Inderdaad het klinkt als gezeik als je het zelf niet aan den lijve ondervindt. Maar geloof me. September gaf me weer energie om allerlei dingen te doen. Helaas was die energie ook weer snel op. Normaal sta je 5 minuten bij de pomp en kun je 3 uur rijden. Ik sta 3 uur bij de pomp en kan dan 5 minuten rijden.

Maar mijn site draait als een tierelier. Hoewel genoeg ruzie met Drupal, Composer en meer. Waarom werkt het niet gewoon? Omdat het ICT is! Daar moet je voor gestudeerd hebben! Anders kan iedereen het!

Ik zit er nog volop aan te sleutelen, dus als er opeens vreemde dingen gebeuren ligt het niet aan jou. Althans zover je browser reikt. Daarbuiten heb ik helaas weinig tot geen invloed op je leven.

Jan Baelemans

Meest recente artikelen

sportief
Jan Baelemans
Iemand zei ooit: het is een echte man die zijn fouten durft toe te geven,
Gehacktdag
Jan Baelemans
Vandaag kreeg ik een email. Mijn account zou gehacked zijn door een internationale hackersorganisatie.
Penis costume for adults
Jan Baelemans
Heb je ook zo'n hekel aan die sociale media? Dat het een grote desinteresse veroorzaakt bij zo veel mensen. Ze zijn zo met hun mobieltje bezig dat ze vergeten dat er nog een hele wereld om hun heen is.
Bril
Jan Baelemans

Kareltje Heilghuis? Vrij vertaald in het engels: Charlie Temple. Was toch benieuwd hoe je iemand zijn ogen kunt meten via internet? Je moet niet verbaasd zijn wat er tegenwoordig mogelijk ...

Sinterklaas1
Jan Baelemans
De discussie begint weer. Traditie of vooruitgang? Wie wint? Is het wel een wedstrijd? In een ver verleden leefden hier de Neanderthalers. Zij zijn uitgemoord en overleefd door aapachtigen uit Afrika, de Homo Sapiens. Dus wie zijn de allochtonen?
Terror
Jan Baelemans
Vandaag in de krant. Nederland maakt goede sier met hun terrorisme-bestrijding. De AIVD en politie hebben een aantal malloten opgepakt die mensen dood wilden maken. Dat geeft een dubbel gevoel. Ik heb een sterke afkeur van mensen die andere mensen dood willen maken, punt.
Prinsjesdag 2018
Jan Baelemans

Prinsjesdag. De derde dinsdag in september. 62 jaar geleden viel Prinsjesdag ook op 18 september. Hoe ik dat weet? Dat is een publiek geheim dat ik al 62 jaar bewaar... ...