Genesis

Hier is hij weer. Een nieuwe site met een nieuw fris uiterlijk. De inhoud is voornamelijk nog ouwe meuk. Die was nog goed genoeg.

Ik zit er nog volop aan te sleutelen, dus als er opeens vreemde dingen gebeuren ligt het niet aan jou. Althans zover je browser reikt. Daarbuiten heb ik helaas weinig tot geen invloed op je leven.

Jan Baelemans
zaterdag 22 april 2017

Humor ligt op straat. Niet dat het weg is en in de goot is verdwenen hoor! Nee, humor is overal om ons heen, ondanks terreur, ellende, depressie en wat je nog meer kunt bedenken om je humeur om zeep te helpen. Als je de humor niet ziet, ben je niet waard om te leven. Geen nood. Ik heb geenszins het voornemen chagrijnige mensen echt te doden. Hooguit op een humoristische manier aan een beter leven te helpen. Ja, ik mag dat. Sinds 31 juli 2004. Andere gehandicapten zouden dat kunnen begrijpen. Goed. Naar de kern van mijn betoog, voordat Nederland b.v. afhaakt door mijn gezwets.

Ben je op zoek naar een recept. Een bekende website is Smulweb, maar er zijn er nog talloze. Wat hebben ze gemeen? Dankzij de EU maken ze allemaal gebruik van cookies. Een website met recepten maakt gebruik van cookies... Als je het niet snapt? Ik ga het echt niet uitleggen hoor!

Smulpaap

Jan Baelemans
zaterdag 15 april 2017

Vrouwen van Nederland en vrouwen in de rest van de wereld. Vergeef mij mijn zonden maar dit is een inkoppertje voor open doel. Het aloude beeld van de vrouw achter het stuur is dit weekend weer eens keihard bevestigd.

Vrouwen horen niet achter het stuur. Als je niet eens tegen een drankje kunt en je rijdt anno 2017 op de dag voor het weekend met Pasen met 40 (jawel veertig!) kilometer per uur in een f*cking MASERATI op de snelweg A8? Een beetje vent had zich met 340 in de vangrail geboord..... Ja als vrouw overleef je dit incident. Dat is waar (achtig vrouwenpraat).

Haantje de voorste cabrio scootmobiel.

Jan Baelemans
donderdag 13 april 2017

Werd ik vanochtend wakker. Grote schrik!. Vrijdag de 13e. Maar gelukkig hersenbeschadiging en daardoor beschadigd tijdsbesef. Het is pas donderdag. Maar wel de 13e! Voor de bijgelovigen onder ons, afgezien van geloof en/of ras. Nog één dag door te zien komen. Pas in oktober (de 8e maand, oct is 8) is er een vrijdag die op de 13e valt. Nog tijd genoeg om dood te vallen, in de tijd terug te reizen, snel naar de Chatam Islands af te reizen.